Proef VitaTas

Voor iedereen een passende inhoud

Een abonnement op een Proef VitaTas betekent wekelijks variatie én verrassing op uw bord. Dagverse groente en fruit, zoveel mogelijk van het seizoen en uiteraard van gegarandeerd biologische teelt. Biologische groenten van het seizoen zijn niet alleen gezond, ze zijn ook vol van smaak! De Proef VitaTas zit dus boordevol vitaminen, verrassing en gemak.

De variatie van de Proef VitaTas bevordert uw weerstand en maakt uw voedingspatroon volwaardig en allesbehalve eenzijdig.

Elke week bevat de tas een receptenkaart met, zoals de naam al zegt, recepten die betrekking hebben op de producten in de tas. Ook vindt u er uitleg over de biologische branche. Om de receptenkaart zo goed mogelijk droog en kreukvrij te houden (ver)stoppen we deze onder het kartonnetje, op de bodem van de tas.

Abonneren op een tas kan eenvoudig bij ons in de winkel. Wij bieden u de mogelijkheid om tot dagelijks, een Proef VitaTas af te halen. Het abonnement kan op ieder tijdstip (tijdelijk) stop gezet worden.

Sinds begin januari is Proef VitaTas gestart met de Proef HollandTas. Een tas die, zoals de naam Holland al zegt, bestaat uit biologische en/of biologisch-dynamische producten die voor 100% uit Nederland afkomstig zijn.

De Proef VitaTas is verkrijgbaar in 6 varianten:
- 1-persoonstas (groenten en fruit, grote groene tas) € 7,50 * 
- 2-persoonstas (groenten, donkergroene tas) € 7,50 *
- 2-persoons Extra tas (luxe groentetas, bruine tas) € 10,00 *
- 2-persoons Combi tas (groenten en fruit, bruine tas) € 12,00 *
- Fruittas (fruit, kleinere groene tas) € 7,50*
- 4-persoons Gezinstas (groenten, bruine tas) € 10,00*

De Proef HollandTas :

- 2-persoons Holland tas (Nederlandse groenten en fruit) € 7,50 ** Prijzen zijn adviesprijzen per tas..